Sunday, November 26, 2006

stair[CASE]

Τίτλος του αρχείου: stair[CASE]
Περιεχόμενο: Παίρνουμε τις σκάλες στο τέρμα της Αγίου Νικολάου και της Πατρέως. Και οι 2 αυτές σκάλες χρησιμοποιούνται όχι μόνο ως πέρασμα αλλά και ως χώροι συμβάντων και βιωμάτων, τα οποία αποτυπώνονται πάνω στα σκαλοπάτια, στην κουπαστή και τα πλατύσκαλα. Οι σκάλες γίνονται ένας μεγάλος καμβάς πάνω στον οποίο ο χρήστης αφήνει το αποτύπωμά του.
Τρόπος/Χρόνος συλλογής υλικού: Χρησιμοποιούμε την φωτογραφική απεικόνιση σαν μέσο συλλογής του υλικού. Θα συλλέξουμε το ήδη υπάρχον υλικό και μετά θα επισκεπτόμαστε τις σκάλες μια φορά την εβδομάδα για συλλογή των τυχόν καινούριων γραφόμενων.
Τι συλλέγουμε: Λόγια, ζωγραφιές, graffiti, tagging
Πως τα ταξινομούμε: Θα τα χωρίσουμε σε: 1. Σκέψεις
2. Συνθήματα
3. Στίχοι
4. Εικόνες

Σχέση με το χρήστη, την πόλη, το δημόσιο χώρο/Τρόπος έκθεσης του υλικού: Το αρχείο μας δημιουργείται από τους χρήστες των σκαλών, εμείς απλά τα συλλέγουμε και τα αρχειοθετούμε. Η έκθεση του υλικού θα γίνει σε κουτιά (cases) τα οποία θα είναι χωρισμένα στις κατηγορίες που θέσαμε πιο πάνω και τα οποία θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία πάνω στις σκάλες. Οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν το αρχείο από εκεί αλλά και να το εμπλουτίζουν.

http://stair-s-case.blogspot.com/

0 Comments:

Post a Comment

<< Home